SVETAINĖS STRUKTŪRA info@nortire.lt

Prekių krepšelis tuščias

PRIVATUMO POLITIKA

PATVIRTINTA
UAB “NORTIRE” generalinio direktoriaus Martyno Jankauskio
2019 m. rugpjūčio 22 d., įsakymu Nr. B-2019-08/01

UAB „NORTIRE“ PRIVATUMO POLITIKA

Bendra informacija

UAB Nortire (įmonės kodas 1117574716, registracijos adresas Lentvario g. 16, LT-02300 Vilnius, Lietuva, kontaktinis telefono numeris +370 5 2641414, el. pašto adresas info@nortire.lt) yra šios interneto svetainės ir jos duomenų valdytojas. Šia privatumo politika yra nustatoma ir paaiškinama kaip įmonė renka ir toliau tvarko Jūsų asmens duomenis. Privatumo politikoje nustatytos sąlygos yra taikomos kiekvieną kartą Jums naršant interneto svetainėje teikiamą informacinį turinį bei naudojantis svetainės funkcijomis nepriklausomai nuo jūsų naudojamo įrenginio - stacionaraus, nešiojamo ar planšetinio kompiuterio, mobiliojo telefono, kito įrenginio, o taip pat naudojantis UAB Nortire paslaugomis ir/ar perkant UAB Nortire prekes.

UAB Nortire gerbdama Jūsų privatumą įsipareigoja saugoti Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Ši privatumo politika galioja ir yra taikoma mūsų klientams ir partneriams, interneto svetainės lankytojams bei kitiems suinteresuotiems asmenims. Šioje privatumo politikoje pateikiama informacija apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, jų tvarkymo tikslai, teisinis duomenų tvarkymo pagrindas, asmens duomenų saugojimo laikotarpiai, Jūsų teisės ir kita informacija. Jūsų asmens duomenis gauname arba surenkame, kai naudojatės mūsų paslaugomis ir/ar perkate mūsų prekes, lankotės mūsų svetainėje, Facebook paskyroje, kitose įmonės socialinių tinklų paskyrose, susisiekiate su mumis el. paštu ar telefonu.

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų tvarkymui ir apsaugai taikome reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame asmens duomenų apsaugos reglamente (toliau Reglamentas). UAB Nortire imasi atitinkamų techninių ir organizacinių saugumo priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią privatumo politiką, nes kiekvieną kartą, lankydamiesi šioje interneto svetainėje, sutinkate su čia aprašytomis sąlygomis. Jei nesutinkate su šią privatumo politika, prašome nesilankyti mūsų svetainėje, nesinaudoti mūsų turiniu ir svetainės funkcijomis. Taip pat informuojame, kad nesutikdami su Privatumo politika negalėsime Jums teikti savo paslaugų.

Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame šiais žemiau išvardytais tikslais ir teisiniais pagrindais

UAB Nortire asmens duomenis tvarko šiais tikslais:

 - sutartims su asmenimis sudaryti ir vykdyti;
 - vykdyti tiesioginę rinkodarą;
 - UAB Nortire gaunamų užklausų valdymui;
 - kitais tikslais, kuriais UAB Nortire turi teisę tvarkyti asmenų asmens duomenis, kai asmenys duoda savo sutikimą ar kuomet asmens duomenis yra reikalinga tvarkyti dėl UAB Nortire teisėto   - intereso arba kai asmens duomenų tvarkymo pareigą UAB Nortire numato kiti teisės aktai.

UAB Nortire asmens duomenis tvarko šiais pagrindais:

 - Asmens sutikimas tvarkyti duomenis;
 - Sutarties vykdymas;
 - Bendrovės teisėtas interesas.

UAB Nortire tvarkomi asmens duomenys:

 - Sutartims sudaryti ir vykdyti - asmens vardas, pavardė, telefono numeris, el. paštas, adresas, prekės, apmokėjimo duomenys (prekės, kaina, atsiskaitymo būdas), ir kiti Jūsų asmens duomenys, prie kurių UAB Nortire, teikdama savo paslaugas klientams, turi prieigą. Asmens atsisakymas pateikti šiuos duomenis padaro neįmanomu sutarties sudarymą ir vykdymą.

 - Tiesioginės rinkodaros tikslu - asmens vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas. Šie asmens duomenys yra tvarkomi tik esant Jūsų sutikimui, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu. Asmuo savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu gali bet kuriuo metu atšaukti pranešdamas apie savo sutikimo atšaukimą el. paštu: info@nortire.lt  Asmens nesutikimas dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais neturi įtakos sutarčių sudarymui ir vykdymui.

 - UAB Nortire gaunamų užklausų valdymo tikslu – vardas, pavardė, telefono numeris, el. paštas, adresas ir kiti duomenys, kuriuos palieka besikreipiantys į UAB Nortire asmenys.

 - Kiti duomenys, kurie yra renkami remiantis asmens sutikimu ir kurie yra apibrėžiami išsamiai tuo metu, kai yra prašoma asmens sutikimo ir/arba dėl UAB Nortire turint teisėtą interesą.

Jūsų sutikimas gali būti išreiškiamas pateikiant jį mums tiesiogiai telefonu, el. paštu arba registruodamiesi interneto svetainėje bei užpildydami elektroninę užklausos formą.

Duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Be Jūsų išankstinio sutikimo, Jūsų asmens duomenys nėra perduodami jokioms trečiosioms šalims, tačiau duomenys be atskiro Jūsų sutikimo gali būti pateikti mokesčių institucijoms, taip pat kitoms valdžios, teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais. Jūsų asmens duomenis taip pat galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti interneto svetainę ir jos serverius ir/ar teikti Jums paslaugas. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių ir programinės įrangos kūrimo bei aptarnavimo teikėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir kiti duomenų tvarkytojai ir gavėjai.

Slapukai (angl. "cookies")

Svetainėje naudojami nuolatiniai (tekstinis failas, kurį žiniatinklio serveris siunčia žiniatinklio naršyklei, kurį saugo naršyklė ir kuris galios iki nustatytos galiojimo pabaigos datos) ir sesijos (pasibaigs naudotojo sesijos pabaigoje, kai naršyklė bus uždaryta) slapukai.

Juose nėra jokios informacijos, kuri asmeniškai Jus identifikuoja, bet asmeninė informacija, kurią mes saugome apie jus, gali būti susieta su informacija, saugoma ir gaunama iš slapukų.
Informaciją, kurią gauname jums naudojant slapukus, mes galime naudoti šioms reikmėms: atpažinti Jūsų naudojamą įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, kt.), tobulinti svetainės patogumą, analizuoti jos naudojimą, administruoti svetainę.

Dauguma naršyklių leidžia blokuoti slapukus, todėl galite laisvai savo nuožiūra pasirinkti, naudoti juos (ar dalį jų), ar ne. Visų slapukų blokavimas gali turėti neigiamos įtakos daugelio tinklalapių naudojimui. Jei blokuosite slapukus, negalėsite naudotis dalimi svetainės funkcijų.

Svetainėje naudojami būtinieji slapukai, skirti svetainės veikimo užtikrinimui ir negali būti išjungti. Lankytojų sesijos ID registracijai ir su lankymusi svetainėje susijusiems veiksmams bei statistikai naudojamas PHPSESSID (galioja iki naršyklės uždarymo)

Statistiniai slapukai - Google Analytics, skirti svetainės statistiniams ir lankytojų elgsenos svetainėje duomenims kaupti: _ga (galiojimo laikas 24 mėnesiai), _gid (galiojimo laikas 24 valandos), _gat (galiojimo laikas 1 minutė).

Sutikimo su privatumo politika slapukas EU_COOKIE_LAW_CONSENT (galiojimo laikas 1 mėnuo).

Nepilnamečių asmens duomenų tvarkymas

Jeigu Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, bet jau sulaukęs 16 metų, naudodamiesi mūsų paslaugomis, Jūs patvirtinate, jog turite savo tėvų, globėjų pritarimą dėl Jūsų asmeninės informacijos mums atskleidimo.

Asmens duomenų saugojimo terminai

UAB Nortire laikosi Reglamento 5 straipsnio 1 dalies e) punkte įtvirtinto asmens duomenų saugojimo trukmės apribojimo principo.

UAB Nortire, nustatant duomenų saugojimo terminą, atsižvelgia į tikslus, dėl kurių Nortire, UAB reikia tvarkyti asmens duomenis ir į asmens duomenų saugojimo terminus, kurie įtvirtinti Lietuvos Respublikos teisės aktuose. Tais atvejais, kai asmens duomenų saugojimo terminų neįtvirtina Lietuvos Respublikos teisės aktai, juos nustato Nortire, UAB atsižvelgdama į asmens duomenų tvarkymo tikslus ir vadovaudamasi asmens duomenų saugojimo trukmės apribojimo principu

UAB Nortire klientų asmens duomenys tvarkomi vykdant sutartis saugomi 10 metų, pasibaigus sutarčiai. UAB Nortire klientų asmens duomenys tvarkomi siekiant vykdyti tiesioginę rinkodarą, saugomi 1 metus pasibaigus asmens duomenų, dėl kurio tvarkymo buvo duotas sutikimas, saugojimo laikotarpiui. Besikreipiančių į UAB Nortire asmenų asmens duomenys, kurie tvarkomi siekiant įgyvendinti UAB Nortire gaunamų užklausų valdymą, saugomi 1 metus nuo gaunamo užklausos išsprendimo, išskyrus atvejus, kai UAB Nortire turi teisėtą interesą saugoti tokius duomenis ilgiau.

Asmens duomenis, kurie yra surenkami svetainėje veikiančių slapukų pagalba Jums naršant svetainėje ir/ar naudojantis jos funkcionalumais, yra saugomi ne ilgiau kaip 2 metus nuo paskutinio Jūsų apsilankymo svetainėje momento. Daugiau informacijos apie slapukų galiojimą laiką rasite skiltyje "slapukai".

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

 - Susipažinti su asmens duomenimis ir žinoti kaip jie yra tvarkomi;
 - Reikalauti ištaisyti neteisingus ar neišsamius  savo asmens duomenis;
 - Reikalauti apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei yra Reglamente nustatytas pagrindas;
 - Perkelti asmens duomenis kitam duomenų valdytojui arba pateikti tiesiogiai Jums patogia forma (taikoma tiems asmens duomenims, kuriuos duomenų subjektas pateikė pats ir kurie automatizuotomis priemonėmis tvarkomi sutikimo pagrindu arba sutarties sudarymo ir vykdymo pagrindu;
 - Nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys;
 - Reikalauti ištrinti Asmens duomenis, jei yra  Reglamente nustatytas pagrindas;
 - Atšaukti sutikimą, kuris buvo duotas anksčiau UAB Nortire;
 - Paduoti skundą Lietuvos Respublikos valstybinė duomenų apsaugos Inspekcijai;
 - Kitas Reglamente ir teisės aktuose numatytas teises.

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į UAB Nortire elektroniniu paštu adresu info@nortire.lt, pateikdami Jūsų asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją. UAB Nortire įsipareigoja atsakyti į Jūsų paklausimus ne vėliau kaip per 20 kalendorinių dienų.

Šios privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika įsigalioja nuo jos patvirtinimo dienos ir galioja iki bus panaikinta ar pakeista. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo svetainėje momento.

 

We use cookies on this website
Accept our privacy policy by pressing 'Accept' to continue browsing. You are able to change theese setting at any time in your website browser settings.
If you continue using our website, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website.